Renovera Omklädningsrum i Stockholm

Äger du ett gym, en simhall eller annan verksamhet där omklädningsrum är en del av fastighetens allmänna utrymmen? Då kan det vara hög tid att du ser över underhållet i dessa. Precis som med alla andra typer av våtrum behöver omklädningsrum ses över för att de ska vara fräscha och för att de ska hålla måttet. Även om ett omklädningsrum inte får utstå lika mycket fukt och väta som ett badrum är det fortfarande stor risk för både fukt och mögelskador. Vårt professionella och trevliga VVS-företag hjälper dig med renoveringen och säkerställer att du får ett omklädningsrum som håller en hög standard.

Renovera Gym

Alla arbeten som vi utför i omklädningsrum utförs alltid på ett säkert & professionellt sätt.

Renovera Simhall

Hantverkare med lång livserfarenhet inom renovering av omklädningsrum & duschrum.

Renovera Skola

Vi hjälper er renovera och bygga ett omklädningsrum som passar er skolverksamhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Badrumsproffs

  Behöriga rörmokare

  Gratis Prisförslag

  Vi återkommer med en fri offert

  Komplett Service

  Vi tar hand om hela projektet

  Ska ni Renovera ett Omklädmingsrum i Stockholm? Snygga och hållbara omklädningsrum efter dina önskemål

  Helhetslösningar för alla typer av behov

  När det kommer till omklädningsrum kan det finnas många olika aspekter att titta på. Hur ser golvet ut och vad är det för kakel på väggarna? Är alla fogar ordentligt tätade och hur är det med skåp, ventilation och sanitet? Omklädningsrum ligger vanligtvis alltid i anslutning till toaletter och duschutrymmen, något som gör att fukt och vatten lätt kan dras runt. Vi bygger inte bara omklädningsrum som är visuellt snygga och trevliga att vistas i, utan som också är säkra.

  Trygga metoder och kompletta försäkringar

  Vi känner oss trygga med våra duktiga och pålitliga hantverkare, men vet att i byggbranschen kan allt hända. Därför vill vi betrygga dig som klient med kompletta och bra försäkringar om olyckan skulle vara framme. Våra försäkringar går in och hjälper till om det skulle uppstå något problem eller en skada i samband med renoveringen. Tack vare våra många år i branschen och våra nära och bra samarbeten kan vi alltid garantera ett 100 % bra resultat som är fackmannamässigt utfört. Naturligtvis ser vi alltid till att besiktiga våra arbeten efter slutfört projekt.

  Fast tidsplan för din bekvämlighet

  Som fastighetsägare eller företagare är tid pengar och det är något som vi är väl medvetna om. Därför ser vi inte bara till att du får ett fast pris på offerten, utan vi säkerställer också en fast tidsplan. Att ni får ha era omklädningsrum klara i tid är avgörande för verksamheten och det är något som vi tar stor hänsyn till. I samband med vårt besök ser vi till att hitta de bästa och mest effektiva metoder och arbetssätt som vi kan använda för att säkerställa en hög kvalitet och samtidigt minska tidsplanen. Vårt mål är att du ska få ett högkvalitativ och hållbart resultat på så kort tid som möjligt!

  Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-505 17 579
   Mail: offert@badrumsinstallation.se

   Vanliga frågor inom Badrum Här hittar du svar frågor inom våtrum som oftast ställs till oss.

   Erbjuder ni garantier?

   För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa servicen från början till slut har vi valt att arbeta nära våra duktiga och pålitliga samarbetspartners. Det är med hjälp av våra samarbetspartners som vi kan garantera dig ett 100 % bra resultat varje gång och det är något som vi är mycket stolta över.

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   Att bygga eller renovera ett badrum kan bli en kostsam historia, men tack vare ROT-avdraget har du som privatperson möjlighet att sänka dina kostnader. Det innebär dock inte att du inte vill kunna planera i god tid för hur mycket arbetet kommer att gå på.

   Arbetar ni hela Stockholm?

   Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet, vilket innebär att vi bland annat hjälper dig i Haninge, Huddinge och Brandbergen, men också dig i Södertälje, Farsta, Älvsjö, Fruängen, Östermalm, Södermalm, Vårby gård, Skärholmen och Hägersten.

   Löser ni med Totalentreprenad?

   Naturligtvis ställer vi mycket höga krav på våra samarbeten och använder oss endast av företag som kan matcha vår kompetens och öga för detaljer. Även om vi är specialister och har många års erfarenhet av branschen är vi inte bäst på allt. Genom att samarbeta kan vi kombinera våra styrkor och ge ett slutresultat som överträffar alla dina förväntningar.

   Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-505 17 579
    Mail: offert@badrumsinstallation.se

    Offert? Klicka här