Renovera Badrum i Stockholm

Visste du att badrummet är det utrymme som flest svenskar väljer att renovera? Både badrum och kök är dock utrymmen som kräver både kunskap och behörighet för att ta sig an. Visst kan du installera en hel del inredning på egen hand och skruva upp belysning, men när det kommer till de mer komplicerade delarna är det bättre att ta hjälp av proffsen. Vill du renovera ditt badrum i villan, lägenheten eller sommarstugan? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och arbetar i hela Stockholmsområdet.

Badrumsrenovering

Vi har kunskapen som krävs för att bygga ett helt nytt badrum från grunden.

Tvättstugerenovering

Vi ger dig rådgivning och vägledning från början till slut inom renovering av tvättstuga.

Toalettrenovering

Vi hjälper dig att hitta den bästa toaletten för din renovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Badrumsproffs

  Behöriga rörmokare

  Gratis Prisförslag

  Vi återkommer med en fri offert

  Komplett Service

  Vi tar hand om hela projektet

  Ska ni Renovera ett Badrum i Stockholm? Badrumsproffs med expertis inom badrum, toalett, tvättstuga och våtrum

  Snygga och hållbara badrum efter dina önskemål

  För oss är det viktigt att du får ett badrum som du verkligen är nöjd med och därför lyssnar vi noga till dina önskemål och idéer. Med vår expertis bakom oss hittar vi sedan lösningar för att säkerställa att du får det badrum som du alltid har drömt om. Det kan till exempel handla om att du vill ha en viss typ av kakel eller att du vill skapa snygga mönster på badrumsgolvet. Det kan också handla om specifika önskemål på belysning, inredning eller detaljer. Vår byggfirma är riktiga badrumsproffs och erbjuder totalentreprenad med hantverkare inom alla yrkesgrupper.

  Behöriga och noggranna hantverkare med certifikat

  Då badrum är så kallade våtrum krävs det både behörighet och certifikat från hantverkaren. Med oss kan du vara säker på att alla installatörer, VVS-montörer och elektriker har kunskapen som behövs för uppgiften. Alla arbeten som vi utför i tvättstuga eller i badrum utförs alltid på ett säkert och professionellt sätt.

  Vi följer alltid rådande branschregler och använder trygga och välkända metoder

  • Kompetenta och behöriga hantverkare
  • Hållbara och snygga badrum som höjer fastighetsvärdet
  • Badrumsrenovering för företag, fastigheter och privatpersoner
  • Fast pris och fast tidsplan för en mer bekymmersfri renovering

  ROT-avdrag för lägre kostnader vid din badrumsrenovering

  Att renovera ett badrum kan bli ett ganska stort och omfattande projekt. Vi förstår därför att det är viktigt för dig att få veta hur mycket arbetet kommer att gå på. Vår byggfirma erbjuder alltid kostnadsfria offerter, men vi är också registrerade för F-skatt så att du kan använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden. Reduceringen gäller dock inte för material eller för inredning som badkar, tvättställ med kommodskåp eller dusch. Att kunna sänka arbetskostnaden är dock till stor fördel för den som vill hålla budget och säkerställa att renoveringen blir så billig som möjligt.

  Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-505 17 579
   Mail: offert@badrumsinstallation.se

   Vanliga frågor inom Badrum Här hittar du svar frågor inom våtrum som oftast ställs till oss.

   Erbjuder ni garantier?

   För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa servicen från början till slut har vi valt att arbeta nära våra duktiga och pålitliga samarbetspartners. Det är med hjälp av våra samarbetspartners som vi kan garantera dig ett 100 % bra resultat varje gång och det är något som vi är mycket stolta över.

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   Att bygga eller renovera ett badrum kan bli en kostsam historia, men tack vare ROT-avdraget har du som privatperson möjlighet att sänka dina kostnader. Det innebär dock inte att du inte vill kunna planera i god tid för hur mycket arbetet kommer att gå på.

   Arbetar ni hela Stockholm?

   Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet, vilket innebär att vi bland annat hjälper dig i Haninge, Huddinge och Brandbergen, men också dig i Södertälje, Farsta, Älvsjö, Fruängen, Östermalm, Södermalm, Vårby gård, Skärholmen och Hägersten.

   Löser ni med Totalentreprenad?

   Naturligtvis ställer vi mycket höga krav på våra samarbeten och använder oss endast av företag som kan matcha vår kompetens och öga för detaljer. Även om vi är specialister och har många års erfarenhet av branschen är vi inte bäst på allt. Genom att samarbeta kan vi kombinera våra styrkor och ge ett slutresultat som överträffar alla dina förväntningar.

   Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-505 17 579
    Mail: offert@badrumsinstallation.se

    Offert? Klicka här