Renovera WC & Toalett i Stockholm

Toaletten är en mycket viktig och central del av ett badrum, därför är det också viktigt att du får en toalett som du tycker är visuellt snygg och som har de egenskaper du söker. Idag finns det mängder med olika typer av toaletter och toalettstolar att välja mellan, samt olika monteringsalternativ. Under de senaste åren har det blivit mer och mer populärt med de vägghängda alternativen. En vägghängd toalett tar upp mindre golvyta och får ditt badrum eller din gästtoalett att se mycket större ut. Oavsett vad det är för typ av toalett du vill ha kan vi se till att hjälpa dig.

Renovering av Badrum

Vi har kunskapen som krävs för att bygga ett helt nytt badrum från grunden.

Installera Dusch & Blandare

Vi ger dig rådgivning och vägledning inom installation av dusch & blandare.

Toalettrenovering

Vi hjälper dig att hitta den bästa toaletten för din renovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Badrumsproffs

  Behöriga rörmokare

  Gratis Prisförslag

  Vi återkommer med en fri offert

  Komplett Service

  Vi tar hand om hela projektet

  Dags att Renovera er Toalett i Stockholm? Vårt mål är att du ska få ett högkvalitativ och hållbart resultat på så kort tid som möjligt!

  Vi hjälper dig att hitta den bästa toaletten för din renovering

  Det finns flera saker som är viktiga att tänka på när du ska välja en ny toalettstol till ditt badrum eller WC. Till att börja med måste du säkerställa att toalettstolen har en korrekt storlek för utrymmet där du vill ställa den. Har du ett mindre badrum rekommenderar vi att du satsat på en mindre toalettstol i en mer kompakt design. Även här är den vägghängda toalettstolen ett bra alternativ till den mer klassiska modellen.

  Vi erbjuder gärna råd och vägledning

  • Duktiga och drivna hantverkare med kunskap inom badrumsrenovering
  • Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt badrum
  • Välj en toalettstol i en design som går hand i hand med resten av din bostad
  • Använd ROT-avdraget för att sänka kostnaderna när du anlitar oss privat

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert på din toalettrenovering

  Oavsett om du anlitar oss som privatperson, företag eller fastighetsägare har du alltid rätt att efterfråga en kostnadsfri offert. När du hör av dig till oss vill vi gärna att du är så detaljerad med ditt projekt som möjligt, för att vi ska få en tydlig bild av dina önskemål. Vid större och mer omfattande arbeten ser vi gärna att vi får komma ut på ett personligt besök.

  Inga dolda avgifter 

  Genom att träffas personligen blir det lättare för oss att sätta ihop en offert med ett fast kostnadsförslag. Våra offerter är alltid grundligt detaljerade så att du kan känna dig trygg och så att du slipper oroa dig för dolda avgifter. Vi är helt enkelt en VVS-firma som värnar om våra kunder och vill garantera 100 % kundnöjdhet från början till slut.

  Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-505 17 579
   Mail: offert@badrumsinstallation.se

   Vanliga frågor inom Badrum Här hittar du svar frågor inom våtrum som oftast ställs till oss.

   Erbjuder ni garantier?

   För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa servicen från början till slut har vi valt att arbeta nära våra duktiga och pålitliga samarbetspartners. Det är med hjälp av våra samarbetspartners som vi kan garantera dig ett 100 % bra resultat varje gång och det är något som vi är mycket stolta över.

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   Att bygga eller renovera ett badrum kan bli en kostsam historia, men tack vare ROT-avdraget har du som privatperson möjlighet att sänka dina kostnader. Det innebär dock inte att du inte vill kunna planera i god tid för hur mycket arbetet kommer att gå på.

   Arbetar ni hela Stockholm?

   Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet, vilket innebär att vi bland annat hjälper dig i Haninge, Huddinge och Brandbergen, men också dig i Södertälje, Farsta, Älvsjö, Fruängen, Östermalm, Södermalm, Vårby gård, Skärholmen och Hägersten.

   Löser ni med Totalentreprenad?

   Naturligtvis ställer vi mycket höga krav på våra samarbeten och använder oss endast av företag som kan matcha vår kompetens och öga för detaljer. Även om vi är specialister och har många års erfarenhet av branschen är vi inte bäst på allt. Genom att samarbeta kan vi kombinera våra styrkor och ge ett slutresultat som överträffar alla dina förväntningar.

   Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-505 17 579
    Mail: offert@badrumsinstallation.se

    Offert? Klicka här