Renovera Tvättstuga i Stockholm

Är du fastighetsägare och vill fräscha upp den gemensamma tvättstugan eller vill din BRF höja värdet på fastigheten med fräschare allmänna utrymmen? Tvättstugor är inte bara något du hittar i stora fastigheter och flerbostadshus, utan de finns även i privata villor, lägenheter och sommarstugor. Oavsett vad det är för typ av fastighet eller boende du har kan vi erbjuda professionell och högkvalitativ renovering och uppfräschning av din tvättstuga. Vi har även kunskapen som krävs för att bygga en helt ny tvättstuga från grunden, tack vare vår våtrumsbehörighet och totalentreprenad.

Tvättstugerenovering

Vi har kunskapen som krävs för att bygga ett helt nytt badrum från grunden.

Renovera Tvättrum

Vi ger dig rådgivning och vägledning från början till slut inom renovering av tvättrum.

Renovera Omklädningsrum

Vårt professionella & trevliga VVS-företag hjälper dig med renovering av omklädningsrum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Badrumsproffs

  Behöriga rörmokare

  Gratis Prisförslag

  Vi återkommer med en fri offert

  Komplett Service

  Vi tar hand om hela projektet

  Ska ni Renovera en Tvättstuga i Stockholm? Helhetslösningar för alla typer av behov

  Hantverkare med lång livserfarenhet av tvättstugerenoveringar

  När en tvättstuga ska renoveras är det mycket som måste bli rätt redan från start. Därför avråder vi dig starkt från att utföra arbetet själv. Oavsett vilken kundgrupp du tillhör är det alltid bäst att vända sig till en seriös och noggrann VVS-firma som har tillgång till rätt verktyg och som kan branschreglerna. Med oss bakom dig får du alltid:

  • Ett snyggt resultat som du kan vara stolt över
  • En tvättstuga som höjer fastighetens värde
  • Förbättrad trivsel i ditt hem eller i din fastighet
  • Duktiga och erfarna hantverkare med behörighet och certifikat
  • 100 % nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag för privatpersoner

  Vi förverkligar dina drömmar och idéer

  För oss är det viktigt att du får skapa en tvättstuga som du verkligen är nöjd med och därför låter vi dina önskemål och idéer styra. En av de främsta fördelar med tvättstugor är att inredningen främst består av vita eller ljusa vitvaror, som tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Det innebär att du kommer ha en mycket större frihet och flexibilitet när det gäller övriga färger och design. Varför inte använda dig av mörkt trä som en snygg arbetsbänk eller låta oss designa ett mycket unikt och annorlunda tvättställ som bara du har? Här får du sätta din kreativitet på prov och mixa och matcha som du själv önskar.

  Vi ger dig rådgivning och vägledning från början till slut

  Vi finns med dig som rådgivare hela vägen om så önskas, men kan även ta ett steg tillbaka och bara säkerställa rätt lösningar och metoder används för att förverkliga ditt resultat. Som tidigare nämnt erbjuder vi totalentreprenad i egen regi, men vi kan också finnas där för mindre arbeten om du vill göra grovjobbet själv. Vår VVS-firma låter dig bestämma vad som gäller, men kom ihåg att många VVS- och elarbeten endast får utföras av en behörig fackman.

  Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-505 17 579
   Mail: offert@badrumsinstallation.se

   Vanliga frågor inom Badrum Här hittar du svar frågor inom våtrum som oftast ställs till oss.

   Erbjuder ni garantier?

   För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa servicen från början till slut har vi valt att arbeta nära våra duktiga och pålitliga samarbetspartners. Det är med hjälp av våra samarbetspartners som vi kan garantera dig ett 100 % bra resultat varje gång och det är något som vi är mycket stolta över.

   Hur fungerar ROT-Avdraget?

   Att bygga eller renovera ett badrum kan bli en kostsam historia, men tack vare ROT-avdraget har du som privatperson möjlighet att sänka dina kostnader. Det innebär dock inte att du inte vill kunna planera i god tid för hur mycket arbetet kommer att gå på.

   Arbetar ni hela Stockholm?

   Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet, vilket innebär att vi bland annat hjälper dig i Haninge, Huddinge och Brandbergen, men också dig i Södertälje, Farsta, Älvsjö, Fruängen, Östermalm, Södermalm, Vårby gård, Skärholmen och Hägersten.

   Löser ni med Totalentreprenad?

   Naturligtvis ställer vi mycket höga krav på våra samarbeten och använder oss endast av företag som kan matcha vår kompetens och öga för detaljer. Även om vi är specialister och har många års erfarenhet av branschen är vi inte bäst på allt. Genom att samarbeta kan vi kombinera våra styrkor och ge ett slutresultat som överträffar alla dina förväntningar.

   Kontakta våra Badrumsproffs Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-505 17 579
    Mail: offert@badrumsinstallation.se

    Offert? Klicka här